Чому риб так назвали

0 Comments 19:08

Риба — один із найдревніших символів. Її зображення можна було побачити на стародавній кераміці, у декоративному оздобленні ювелірних прикрас періоду бронзової доби та побутових античних речах. Знак риби — символ здоров'я, а в християн — ще й символ віри й Ісуса Христа.

з'єднати разом, то вийде слово ΙΧΘΥΣ, тобто риба. Під ім'ям риби мається на увазі Ісус Христос, тому що в безодні справжньої смертності, як би в глибині вод, Він міг залишатися живим, тобто безгрішним ». Цей зв'язок був відомий і більш пізнім авторам, у яких нерідко сам акронім Іхтіс також походив із сивіл.

Іхтіс – давня монограма імені Ісуса Христа, акронім грецьких слів: Ίησοὺς Χριστὸς Θεoὺ ῾Υιὸς Σωτήρ. Перекладається як "Ісус Христос Син Божий Спаситель". Іхтіс використовують не тільки протестанти або сектанти. «Рибку» на автомобілях мають і католики, і православні.

Ри́би (Pisces) — парафілетична група водних хребетних тварин, зазвичай холоднокровних (точніше екзотермних) із вкритим лусками тілом та зябрами, наявними протягом всього життя.

Риб поділяють на класи: Круглороті (міноги, міксини), Хрящові риби (акули, скати, химери) і Кісткові риби (осетри, лососі, оселедці, карасі, окуні, щуки).





Ри́би (Pisces) — парафілетична група водних хребетних тварин, зазвичай холоднокровних (точніше екзотермних) із вкритим лусками тілом та зябрами, наявними протягом всього життя. Активно рухаються за допомогою плавців (часто видозмінених) або руху всього тіла. Риби поширені як …

Навіщо потрібні салатиНавіщо потрібні салати

0 Comments 20:57


Багато вітамінів Якщо ви використовуєте багато різних інгредієнтів (різні види овочів, фруктів, бобових, горіхів та насіння, якісні джерела білка, тощо) і регулярно змінюєте склад салату, страва буде багатим джерелом поживних

Що дає Мінералізатор в осмосіЩо дає Мінералізатор в осмосі

0 Comments 23:22


Однозначно можна сказати, що система зворотного осмосу з мінералізатором стане найкращим вибором, оскільки має низку переваг. Вона не просто очищає воду і покращує її смак, але і стабілізує рН води,